Beurzen

NXT GEN: 12 en 13 mei

Om het NU met LATER te verbinden organiseerde Wasco een groots en uniek installatiefestival 12 en 13 mei 2023 op Papendal in Arnhem. En wij waren erbij! Het was een echte hands-on beleving voor jong en oud. Een vakbeurs in een festivaljasje georganiseerd door Wasco groothandel. Bezoekers konden bij ons een toffe fiets winnen. Quinty van Veldhuizen van Van den Berg Installateurs B.V. was de gelukkige en gaat vanaf nu Dynamisch de weg op! Het juist aantal doosjes was: 337 stuks. Check onze socials voor de foto's!

Henk & Fred event: 19-20-21 september

Henk & Fred Event is het meest spraakmakende event voor de installatieprofessional. Zij laten de wereld van installatietechniek tot leven komen en brengen E- en W-installateurs en andere geïnteresseerden samen.

En wij zijn er weer bij! Kom jij naar onze stand?

Bestel je gratis ticket hier!

Cable Partners op MAIN Industry 2022

Cable Partners MAIN Industry

Op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 komen vakgerichte bezoekers naar de derde editie van MAIN Industry 2022 in Martiniplaza Groningen. Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer. MAIN Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden. Op de beursvloer, maar ook tijdens een interessant kennisprogramma.
MAIN Industry 2022 is op woensdag 30 maart geopend van 11.00 – 21.00 uur en donderdag 31 maart geopend van 11.00 – 18.00 uur.

 

Elektro 2019

ELEKTRO 2019 is een belangrijk landelijk event binnen de elektrotechniek en wij nodigen je uit hierbij aanwezig te zijn. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops: het is de perfecte plek je te laten inspireren en om branchegenoten te ontmoeten. Maak kennis met de nieuwste gadgets en trends, neem deel aan lezingen, spreek met inspirerende spelers uit de elektrotechniek en geniet ondertussen van versnaperingen bij één van de foodtrucks.

Zet deze data alvast in je agenda:

Dinsdag 24 september 2019 | 11.00 uur tot 19.00 uur

Woensdag 25 september 2019 | 11.00 uur tot 19.00 uur

Donderdag 26 september 2019 | 11.00 uur tot 19.00 uur

Elektro_2019

Een bezoek aan ELEKTRO 2019 is voor iedereen gratis. Gaarne alleen vooraf even aanmelden via de deze link.

U bent van harte welkom bij Cable Partners B.V. op stand 138


Elektro 2017

Per 1 juli van dit jaar zijn de CPR-richtlijnen van toepassing op gebied van elektriciteitskabel voor gebouwgebonden installaties. 

Zoals u gewend mag zijn van een kabelspecialist, hebben wij naast de kabel in het 1 kV segment, ook een breed pakket aan kabel in de groepen die hiernaast benoemd zijn.

En veelal uit voorraad leverbaar!

We vertellen u er graag over tijdens de Elektro 2017 en zien u dan ook graag bij stand HF156 in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Een bezoek aan ELEKTRO 2017 is voor iedereen gratis. Gaarne alleen vooraf even aanmelden via de deze link.

Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging met uw toegangsbewijs. Met de barcode op deze bevestiging kun u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs afhalen. De barcode is ook prima te scannen vanaf de smartphone of tablet.

 

Beurs Elektrotechniek 2015

Zoals u van ons gewend bent nemen wij ook dit jaar weer deel aan de beurs Elektrotechniek te Utrecht.

Tijdens deze editie informeren wij u graag omtrent de pakketuitbreidingen die wij de laatste tijd hebben weten te realiseren.

Daarnaast nodigen wij u van harte uit om bij ons van het welbekende “broodje bal” te komen genieten.

Wij zien uit naar uw bezoek aan onze stand !!!!

U kunt ons vinden op standnummer 09.D065.

 

Schrijf uzelf online in voor de beurs.

Inschrijven 

 

Beurs Elektrotechniek 2009

De beursweek ligt weer achter ons Wij willen diegenen die ons bezocht hebben hartelijk danken voor het bezoek aan onze stand. Hoewel de beurs ten opzichte van de voorgaande editie minder bezocht is zijn wij content met het aantal bezoekers wat wij konden begroeten.

Cable Partners verwelkomt u op Elektrotechniek 2009

Er zijn maar weinig beurzen waar wij ons zo thuis voelen als op de Elektrotechniek. Met ruim 400 exposanten is dit de belangrijkste vakbeurs voor de installateur en de industrie.

Elektrotechniek opent van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober haar deuren. U kunt ons vinden in hal 9 op standnummer B090. Zowel voor technische, commerciële als luchtigere zaken. Schrijf uzelf online in voor de beurs. Wij zien u graag op onze stand in Utrecht.