H.V. Hellius ZAALKAMPIOEN 2014-2015

Zondag 21-maart 2015 moesten de meiden C hun KAMPIOENSWEDSTRIJD spelen, uit tegen ETC. Ze speelden tegen de nummer zeven, op zich geen bedreiging, maar dit team had wel gewonnen van de nummer 1. Halverwege de eerste helft stond het 0-1 voor Hellius. De verdediging zat goed dicht en later kwamen de wisseltjes langzaam opgang en ontstonden er leuke aanvallen. Julia hield de nul zelfs tot het einde van de eerste helft! De ruststand was 0-9. In de tweede helft stond de verdediging ook weer als een muur. Helaas viel er wel een tegendoelpunt. Helius kreeg twee penalty’s tegen, gelukkig hield Eva deze allebei. Er zijn mooie combinaties in de aanval voorbij gekomen waardoor er is gewonnen met 1-16!!!! En daarmee is Hellius ZAALKAMPIOEN 2014-2015!! Dames van harte gefeliciteerd!!!!!!