Cable Partners: de ‘dynamic’ kabelleverancier

 

Cable Partners is opgericht in 1995 als handelsonderneming in elektriciteitskabels en toebehoren. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. Onze succesfactor is de tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren. Om dit te bereiken beschikken wij over een breed en diep assortiment elektriciteitskabels. Van kabels voor alarminstallaties tot halogeenvrije installatiekabels;

Maatwerk, kennis en betrokkenheid

In ons magazijn in Roosendaal snijden wij de benodigde kabel desgewenst op maat. Klaar voor just-in-timeverzending naar elektrotechnische grossiers en installateurs in heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dankzij ons one-stop-shopconcept kunnen onze klanten ook terecht voor een assortiment aan kabeltoebehoren. Onze klanten kunnen rekenen op de betrokkenheid en de brede expertise van onze medewerkers. Zij hebben slechts één doel voor ogen: zorgen dat u direct aan de slag kunt met absolute kwaliteitsproducten.

Kwaliteit = Cable Partners

Topkwaliteit! Voor minder doen wij het niet. Niet voor onze producten, en zeker niet op het gebied van service. Daarom hebben wij al bij de oprichting richtlijnen opgesteld waaraan onze dienstverlening moet voldoen. Het resultaat is ons kwaliteitskeurmerk waar wij geen moment van afstappen.

Fabrieksonafhankelijk, dus altijd een eerlijke prijs

Dankzij ons onderscheidend vermogen kunnen wij partnerships aangaan met een groot aantal gerenommeerde bedrijven, zowel in de installatiebranche als met elektrotechnische groothandelsbedrijven. Door onze fabrieksonafhankelijkheid kunnen wij gewenste kabelagentschappen verwerven. Met uiteraard de nodige gunstige afspraken over prijs, levertijd en kwaliteit. Zaken die direct in uw voordeel werken.

Download onze brochure

Erkend leerbedrijf

Cable Partners hecht grote waarde aan de ontwikkeling van de mens. Naast het stimuleren van onze medewerkers om haar kennis te verrijken vervullen jaarlijks meerdere stagiaires bij ons hun afstudeeropdracht, wat leidt tot een betere kennis van het bedrijfsleven.

Erkend_leerbedrijf