Onze projecten

Kwaliteit om trots op te zijn! Zowel van onze kabels, als van onze service. Een breed assortiment waarmee we een oplossing bieden op al uw kabel-gerelateerde vragen. Wij begrijpen dat geen enkel project hetzelfde is. Betrokkenheid is daarom ook een uiterst belangrijk onderdeel van onze service om u verder te helpen in het realiseren van uw projecten. Groot en klein, in Nederland én buitenland.

Bekijk hieronder onze projecten

Cable Partners en Klostermann:
een winnend team

In deze dynamische wereld van kabels en installatietechniek speelt samenwerking een cruciale rol bij het leveren van hoogwaardige diensten en producten. Een mooi voorbeeld van een succesvol partnerschap is dat tussen Cable Partners en Klostermann.

Bekijk project

 

Aviko Steenderen

Aviko is uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten.

Voor dit project hebben wij de kabels geleverd voor de aardings- en blikseminstallatie, verdeelinrichtingen, licht- en krachtinstallatie, brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de koudeinstallatie.

Bekijk project

 

Beekse Bergen

40.000 meter aan aluminium grondkabel voor de realisatie van het luxe parkresort. Een uniek project waarin we binnen een jaar een terrein van 42 ha hebben helpen transformeren tot een compleet nieuw vakantiepark.

Bekijk het project om te zien wat onze bijdrage is geweest en om een mooie film van de Beekse Bergen te zien waarop de bouw in beeld wordt gebracht.

Bekijk project