Beekse Bergen

Luxe in de savanne

Altijd als eens wakker willen worden van het gebrul van een leeuw? Safaripark Beekse Bergen breidt serieus uit met de bouw van een luxe parkresort. Dit project is uniek en vooralsnog is de Beekse Bergen de enige die een dergelijk park heeft opgezet. De huisjes en lodges zijn ruim en luxe van opzet. Op de 42 ha terrein is binnen één jaar een compleet nieuw vakantiepark opgezet. Beekse Bergen heeft een mooie film gemaakt waarop te zien is hoe de bouw vorderde.

 

 

Facts Beekse bergen

 

De wildernis in

Het nieuwe luxe parkresort is een uniek project en vooralsnog is de Beekse Bergen de enige die een dergelijk park heeft opgezet. Cable Partners mocht de nieuwe luxe huisjes en lodges voorzien van voedingskabels en datakabels. Wij hebben in dit geval voor aluminium kabels gekozen voor de voeding van de laagspanningsverdelers. Het grote voordeel is dat aluminiumkabels veel lichter zijn dan koperen kabels. In totaal hebben wij 40.000 meter aluminium grondkabel geleverd. En dat alles met een strak leverschema.  Project Beekse Bergen

 

Bekijk de bouw in beeld

Cable Partners mocht de nieuwe vakantiewoningen van de Beekse Bergen voorzien van voedingskabels en datakabels. In dit geval is gekozen voor aluminium kabel voor de voeding van de laagspanningsverdelers. Het grote voordeel is dat aluminiumkabels veel lichter zijn dan koperen kabels. In totaal hebben wij 40.000 meter aluminium grondkabel geleverd. En dat alles met een strak leverschema. 

Meer lezen over de projecten die we bij Cable Partners uitvoeren en wat we voor je kunnen betekenen? Ga terug naar onze projecten pagina of neem contact met ons op! 

Terug naar projecten