Aviko

Aviko Steenderen

Nieuwbouw Vrieshuis 4

 

Wat ooit begon als met 32 aardappelboeren aan een keukentafel is nu, een halve eeuw later, uitgegroeid tot een mondiale onderneming. "Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken" opgericht in 1962 met maar één doel: waarde creëren uit aardappelen.

De uitvoering

Aviko is uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten.

Voor dit project hebben wij de kabels geleverd voor de verdeelinrichtingen, licht- en krachtinstallatie, brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de koude installatie.

Totale aanneemsom is EUR. 1.500.000,- met een doorlooptijd van 6 maanden. Alle volgens een strak schema om de deadline te kunnen halen.

 

Project Aviko

De bouw

Cable Partners mocht het vrieshuis voorzien van voedings-, EMC, KNX-, signaal- en datakabels voor de diverse installaties.
Alle geleverde kabels diende volgens klantspecificatie halogeenvrij te zijn. Voor dit project is gekozen om alle kabels uit te voeren in de CPR Brandklasse Cca–s1,d1,a1 en B2ca-s1,d1,a1.


In totaal hebben wij meer dan 50.000 meter kabels geleverd. En dat alles met een relatief korte bouwtijd.

Meer lezen over de projecten die we bij Cable Partners uitvoeren en wat we voor je kunnen betekenen? Ga terug naar onze projecten pagina of neem contact met ons op! 

Terug naar projecten