Nieuws

Cable Partners lanceert DYNAMIC App tijdens de beurs Elektrotechniek !!!!

Met het openen van de beursdeuren op 3 oktober aanstaande zal de Cable Partners DYNAMIC App beschikbaar zijn. Met deze applicatie, waarmee naast koperkoers informatie ook kabelberekeningen kunnen worden gemaakt, zijn wij ervan overtuigd dat het onderscheidende vermogen van onze organisatie wederom in de praktijk bewezen wordt. De applicatie is beschikbaar voor zowel iPad als iPhone en Android. Onze medewerkers zullen u graag de ins en outs van de DYNAMIC App toelichten. Tot ziens op onze stand (Hal 9 B084) !

Cable Partners neemt deel aan Elektrotechniek 2011

Voor de 9e keer in onze historie zal Cable Partners deelnemen aan de beurs Elektrotechniek, welke van 3 oktober tot en met 7 oktober zal plaatshebben in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Deze editie zullen wij aangrijpen om ons gedeponeerde handelsmerk “DYNAMIC” op een heldere wijze te promoten. Zoals u van ons gewend bent zullen wij wederom een overheerlijk “broodje bal” serveren en gaan er mede om deze reden van uit dat u een bezoek zult brengen aan onze stand. Door het aanklikken van de onderstaande link kunt u zich registreren voor een bezoek aan de beurs Elektrotechniek. Wij heten u alvast van harte welkom op onze stand!!!!!!!

 

Cable Partners sponsor Brielle Blues

Dit evenement wordt voor de 20e keer gehouden en is een van de grotere gratis blues festivals van Nederland. Op 3 podia treden in het historische Brielle (de eerste stad die tijdens de 80-jarige oorlog van de Spanjaarden werd verlost door de Watergeuzen  en wel op 1 april 1572) diverse nationale en internationale blues coryfeeën op. Cable Partners is sinds 1996 sponsor van dit evenement  waarbij de laatste jaren als een van de hoofdsponsors. Hiermee steunen wij de instandhouding van een stuk plaatselijke cultuur en zijn hier trots op. Op de bijgaande link vindt u zowel het programma als een sfeer impressie van de editie van 2010. Mocht u in de gelegenheid zijn te genieten van bluesmuziek in een ontspannen sfeer dan raden wij u zeker  aan een bezoek te brengen aan dit festival. Wij wensen u op voorhand veel luisterplezier !!!!

 

Dynamic sponsort Spieren voor Spieren

Dit jaar koppelen wij de Dynamic Golfdag aan Spieren voor Spieren.   Spieren voor Spieren richt zich op fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van spierziekten bij kinderen en de verbetering van het diagnoseen behandelingstraject. Dit met als hoofddoel: het verbeteren van de kwaliteit van leven van spierzieke kinderen (en hun familie).   Wij hopen dat u net als ons de stichting een warm hart toedraagt. U kunt de folder van Spieren voor Spieren hier downloaden. Voor meer informatie gaat u naar de website van Spieren voor Spieren.

Cable Partners heet u welkom op de Maintenance NEXT

Ook dit jaar verwelkomen de medewerkers van Cable Partners u op de Maintenance NEXT. De technologie- en onderhoudsexpo Maintenance NEXT is een gevestigde vakbeurs voor onderhoudsprofessionals, voorheen bekend als Industrial Maintenance. De onderhoudsbranche laat van 12 t/m 14 april 2011 zien hoe de toekomst van onderhoud eruit ziet. Met dynamische presentaties van exposanten, tastbare technologie-exposities en sectoroverstijgende kennisuitwisseling. Passie voor techniek staat op alle fronten centraal.   Feitelijke onderhoudshandelingen worden in veel gevallen eenvoudiger, de concepten worden ingewikkelder en de technologie innovatiever. Of het nu gaat om handen of hersenen, elke onderhoudsprofessional wil geïnspireerd worden met nieuwe inzichten en toepassingen. Maintenance NEXT stelt innovatieve technologie centraal op de beursvloer en bevordert kennisuitwisseling tussen beslissers uit vele branches. Onderhoud gaat immers dwars door alle technische sectoren heen. Met meer technologie, meer inspiratie en meer interactie biedt Maintenance NEXT een perfecte ontmoetingsplaats voor onderhoudsprofessionals om hun passie voor techniek te delen. Klik op de Maintenance NEXT banner om u direct te registeren als bezoeken en u krijgt uw toegangskaart namens Cable Partners toe gestuurd.

CRUISEND de lente in?

Van 1 januari t/m 31 maart 2011 kunt u sparen voor de DYNAMIC CRUISER Neem voor de voorwaarden contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Cable Partners sponsort Brielle Blues

Brielle Blues is een begrip... Een feest voor ogen en oren.De historische binnenstad van Brielle is dit jaar voor de 19e keer weer The Place To Be voor de ware bluesliefhebber.   Een dag met de mooiste Bluesmuziek geheel gratis van 14.00 tot 21.30 uur met aansluitend de traditionele 'KROEGENTOCHT', waar weer tal van bluesbands op zullen treden (Let op de raambiljetten). T-shirts en andere merchandise is te verkrijgen bij Philipse Wijnkopers, Voorstraat 145 Brielle en bij Zwart Wit Varia Voorstraat 120 Brielle. Donateurs kunnen een bijdrage leveren via bankrekening 36.54.33.020 tnv Stichting Brielse Bluesdag ovv Donatie.

Uiteraard wil de stichting dit jaarlijks terugkerende evenement onder de aandacht brengen d.m.v. plaatsing op evenementenagenda's, als aankondiging, als redactioneel bericht, op radio of TV. Wij hopen dat u hieraan mee wilt werken. Wij zeggen nu al dank aan onze sponsoren. Zij maken deze onvergetelijke dag weer mogelijk. Graag een ieder tot ziens op 25 juli 2010.

Cable Partners sponsort kleding Elite vrouwen RCS de Zuidwesthoek

De dames wielerploeg van RSC de Zuidwesthoek bestaat uit een twaalftal dames en neemt deel aan zowel nationale en internationale UCI wedstrijden zoals de "topcompetitie" (5 internationale wedstrijden in Nederland), de nationale klassiekers en meerdere buitenlandse wedstrijden, waaronder etappewedstrijden, in o.a. Tsjechië, Luxemburg, België, Frankrijk en Duitsland.   In deze wedstrijden wordt de strijd aangegaan met de internationale top van het dames wielrennen, waaronder de gesponsorde teams van onder meer Marianne Vos en Leontien van Moorsel. Wij wensen de wielerploeg en de begeleiding een uitstekend seizoen en gaan uit van een aantal mooie uitslagen.

Cable Partners is klaar voor de toekomst

Sinds de intrek in 1999 in het huidige kantoor en magazijnen zijn wij zowel in personeelsbestand als in voorraad fors gegroeid.

 

Door deze ontwikkelingen zijn de bestaande faciliteiten te klein geworden om de groei naar de toekomst te bevorderen. Om klaar te zijn voor de toekomst zijn wij in augustus begonnen met de realisatie van een nieuw kantoorgebouw en een magazijn, welke beiden gebouwd worden aan de bestaande behuizing. Wij zijn er trots op te kunnen mededelen dat wij op 15 en 16 december intrek zullen nemen in ons nieuwe kantoor. Door een zorgvuldige voorbereiding zal onze dienstverlening geen nadelige gevolgen ondervinden van de verhuizing. Tevens zullen de contactgegevens onveranderd van toepassing zijn.