Nieuws

Arctic Challenge

Van zondag 11 januari 2015 tot en met zondag 18 januari 2015 zal de Arctic Challenge tour plaatsvinden, een tour van circa 7.000 km van Nederland naar Finland, voor ons de Noordkaap, en terug. Henk&Fred (het leukste technische magazine) en Cable Partners rijden als team Energy4All. Dit is een stichting die het stoppen van energiestofwisselingsziekten bij kinderen nastreeft. De levensverwachting van kinderen die aan deze ziekte lijden is vaak niet langer dan 10 jaar en wij vinden dat daar al het mogelijke aan gedaan moet worden om tot levensverlenging te komen. Voor meer informatie over de stichting kunt u zich inlezen op http://www.energy4all.eu/ Namens het team zullen Rob Vis en Peter Bode achter het stuur plaatsnemen en de barre tocht gaan volbrengen. Vanzelfsprekend hebben zij naast het goede doel ook een persoonlijke doelstelling, namelijk: - Veilig heen en weer rijden - In ieder geval niet als laatste eindigen Rob en Peter zullen tijdens de tour regelmatig van zich laten horen via social media en een pagina op de website waar verslagen en beelden van de reis worden geplaatst. Zodra deze in de lucht is zullen wij dat kenbaar maken. En vanzelfsprekend zijn zij te volgen via arctic-challenge.nl Mocht u willen meehelpen met het steunen van team Energy4All dan kunt u natuurlijk zonder schroom een donatie doen op de onderstaande rekening. Bankrekening: Cable Partners B.V., IBAN NL70FTSB0847290506, onder vermelding: Steun team Energy4All

Nieuw in het assortiment: Neopreen aansluitsnoeren!

Om het assortiment nog verder uit te breiden heeft Cable Partners nu ook Neopreen aansluitsnoeren met aangegoten stekker in het leveringsprogramma. Met deze snoeren kunt u uw machine, gereedschap of apparaat veilig en goed afmonteren.

Klik hier voor een printbare specificatie.

CO2-bewust Certificaat Niveau 3

Wij zijn verheugd te melden dat wij per 1 september 2014 gecertificeerd zijn voor het CO2-bewust Certificaat Niveau 3. Door de inzet van onze medewerkers en het besef dat de wereld groter is dan alleen onze organisatie hebben wij deze eerste stap naar een CO2 neutrale toekomst gezet. De rapportage met betrekking tot ons CO2 beleid kunt u hier vinden.

Cable Partners B.V. onderneemt tegen kanker als KWF Zakenvriend

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur……en dus veel te veel. Daarom komt Cable Partners B.V. als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.

Wij delen de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom dragen wij als KWF Zakenvriend  bij om dit waar te maken.

Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

KWF Zakenvriend   Als KWF Zakenvriend steunen wij  onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.   

Sta ook op tegen kanker Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: http://www.staoptegenkanker.nl/bedrijven

 

 

12e “DYNAMIC” golfdag geslaagd!!

Na een regenachtige ochtend klaarde het rond halftwaalf op en werd er onder prima omstandigheden door velen gegolfd of geoefend. Voor Energy4All is door de vele gulle gevers een bedrag van € 10.000 bijeengebracht, een recordbedrag wat wij in deze tijd niet hadden verwacht. Dus alles bij elkaar weer een dag voor de lijst met geslaagde evenementen!!.

Cable Partners lanceert DYNAMIC App tijdens de beurs Elektrotechniek !!!!

Met het openen van de beursdeuren op 3 oktober aanstaande zal de Cable Partners DYNAMIC App beschikbaar zijn. Met deze applicatie, waarmee naast koperkoers informatie ook kabelberekeningen kunnen worden gemaakt, zijn wij ervan overtuigd dat het onderscheidende vermogen van onze organisatie wederom in de praktijk bewezen wordt. De applicatie is beschikbaar voor zowel iPad als iPhone en Android. Onze medewerkers zullen u graag de ins en outs van de DYNAMIC App toelichten. Tot ziens op onze stand (Hal 9 B084) !

Cable Partners neemt deel aan Elektrotechniek 2011

Voor de 9e keer in onze historie zal Cable Partners deelnemen aan de beurs Elektrotechniek, welke van 3 oktober tot en met 7 oktober zal plaatshebben in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Deze editie zullen wij aangrijpen om ons gedeponeerde handelsmerk “DYNAMIC” op een heldere wijze te promoten. Zoals u van ons gewend bent zullen wij wederom een overheerlijk “broodje bal” serveren en gaan er mede om deze reden van uit dat u een bezoek zult brengen aan onze stand. Door het aanklikken van de onderstaande link kunt u zich registreren voor een bezoek aan de beurs Elektrotechniek. Wij heten u alvast van harte welkom op onze stand!!!!!!!

 

Cable Partners sponsor Brielle Blues

Dit evenement wordt voor de 20e keer gehouden en is een van de grotere gratis blues festivals van Nederland. Op 3 podia treden in het historische Brielle (de eerste stad die tijdens de 80-jarige oorlog van de Spanjaarden werd verlost door de Watergeuzen  en wel op 1 april 1572) diverse nationale en internationale blues coryfeeën op. Cable Partners is sinds 1996 sponsor van dit evenement  waarbij de laatste jaren als een van de hoofdsponsors. Hiermee steunen wij de instandhouding van een stuk plaatselijke cultuur en zijn hier trots op. Op de bijgaande link vindt u zowel het programma als een sfeer impressie van de editie van 2010. Mocht u in de gelegenheid zijn te genieten van bluesmuziek in een ontspannen sfeer dan raden wij u zeker  aan een bezoek te brengen aan dit festival. Wij wensen u op voorhand veel luisterplezier !!!!

 

Dynamic sponsort Spieren voor Spieren

Dit jaar koppelen wij de Dynamic Golfdag aan Spieren voor Spieren.   Spieren voor Spieren richt zich op fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van spierziekten bij kinderen en de verbetering van het diagnoseen behandelingstraject. Dit met als hoofddoel: het verbeteren van de kwaliteit van leven van spierzieke kinderen (en hun familie).   Wij hopen dat u net als ons de stichting een warm hart toedraagt. U kunt de folder van Spieren voor Spieren hier downloaden. Voor meer informatie gaat u naar de website van Spieren voor Spieren.