Nieuws

Cable Partners is klaar voor de toekomst

Sinds de intrek in 1999 in het huidige kantoor en magazijnen zijn wij zowel in personeelsbestand als in voorraad fors gegroeid.

 

Door deze ontwikkelingen zijn de bestaande faciliteiten te klein geworden om de groei naar de toekomst te bevorderen. Om klaar te zijn voor de toekomst zijn wij in augustus begonnen met de realisatie van een nieuw kantoorgebouw en een magazijn, welke beiden gebouwd worden aan de bestaande behuizing. Wij zijn er trots op te kunnen mededelen dat wij op 15 en 16 december intrek zullen nemen in ons nieuwe kantoor. Door een zorgvuldige voorbereiding zal onze dienstverlening geen nadelige gevolgen ondervinden van de verhuizing. Tevens zullen de contactgegevens onveranderd van toepassing zijn.      

 

ISO 9001:2008

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat wij, per 10 november 2009, gecertificeerd zijn volgens de nieuwe ISO 9001:2008 norm. De ISO 9001:2008 is een kwaliteitsmanagement systeem wat gericht is op het verhogen van de klanttevredenheid. Een certificatie die wij glansrijk hebben doorstaan en wat ons sterkt in ons streven continue verhoging van onze servicegraad en dienstverlening te garanderen.

Beurs Elektrotechniek 2009

De beursweek ligt weer achter ons Wij willen diegenen die ons bezocht hebben hartelijk danken voor het bezoek aan onze stand. Hoewel de beurs ten opzichte van de voorgaande editie minder bezocht is zijn wij content met het aantal bezoekers wat wij konden begroeten.

Cable Partners verwelkomt u op Elektrotechniek 2009

Er zijn maar weinig beurzen waar wij ons zo thuis voelen als op de Elektrotechniek. Met ruim 400 exposanten is dit de belangrijkste vakbeurs voor de installateur en de industrie.

Elektrotechniek opent van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober haar deuren. U kunt ons vinden in hal 9 op standnummer B090. Zowel voor technische, commerciële als luchtigere zaken. Schrijf uzelf online in voor de beurs. Wij zien u graag op onze stand in Utrecht.