Uw kabelleverancier voor de zakelijke markt

Cable Partners is een groothandel in kabels voor de zakelijke markt. Wij leveren alle soorten elektriciteitskabel en toebehoren voor ieder marktsegment en op elk gewenst moment. Ons professionele team staat voor een persoonlijke aanpak, meedenken en ontzorgen. Wij zorgen als kabel groothandel dat u altijd kunt beschikken over de juiste kabel. Dat is onze kracht. Cable Partners, uw kabel leverancier.

Kabelleverancier met de beste oplossingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment elektriciteitskabel. Van installatiekabel tot alarmkabel en alles wat daartussen valt. U kunt bij ons alle soorten en typen kabels bestellen. De kans dat wij de kabel die u nodig heeft op voorraad hebben, is groot. Hebben wij een kabel niet, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Dat kan dankzij onze wereldwijde contacten met kabelleveranciers. Wij zorgen dat u altijd snel aan de slag kunt. En dankzij ons concept van one-stop-shopping kunt u bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan kabeltoebehoren. Heeft u vragen of zoekt u naar oplossingen? Neem dan contact op met onze specialisten van de verkoopafdeling. Zij geven u persoonlijk advies en zorgen voor een maatwerkoplossing. U kunt rekenen op hun betrokkenheid en brede expertise. Zij hebben slechts één doel voor ogen: zorgen dat u direct aan de slag kunt met absolute kwaliteitsproducten.

Kabelgroothandel met flexibele dienstverlening

Onze uitgebreide voorraad elektriciteitskabels en kabeltoebehoren is niet onze enige kracht. Wij onderscheiden ons als kabelleverancier ook op het gebied van dienstverlening. In ons magazijn in Roosendaal snijden wij de benodigde kabel, als u dat wilt, alvast op maat. Zo leveren wij kant en klaar en just in time door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daardoor bespaart u kosten op logistiek en voorraad. Onze goed opgeleide medewerkers spelen in die dienstverlening een zeer belangrijke rol. Zij luisteren naar uw wensen en spelen daar daadwerkelijk op in. Zo zijn wij uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde kabelleveranciers met een warme betrokkenheid bij elke klant. Wij zien het als onze taak om u te ontzorgen. Daarom kiezen elektrotechnische groothandels en installateurs in heel Nederland en in het buitenland voor ons. Cable Partners: uw groothandel in elektrische kabels met een ijzersterke service.