Instrumentatiekabel

Voor het bestellen van onze producten dient u in het bezit te zijn van een account. Klik hier om in te loggen of een account aan te vragen

Kwalitatieve instrumentatiekabels

DYNAMIC Instrumentatiekabels zijn ontwikkeld voor vaste aanleg van onder andere temperatuuropnemers en flowmeters in zware industriële toepassingen, zoals petrochemische fabrieken en raffinaderijen. Deze kwalitatieve instrumentatiekabels zijn geschikt voor dataoverdracht van analoge en digitale signalen, als ook 250V stuurspanning. Door de specifieke afscherming zijn veel van deze kabels geschikt in een omgeving waar elektrische stoorsignalen te verwachten zijn.

DYNAMIC instrumentatiekabels volgens de internationale norm EN 50288-7

Deze kabels worden toegepast voor het storingsvrij overbrengen van analoge en digitale meetsignalen op het gebied van meet-, stuur- en regeltechniek in zware industriële toepassingen, zoals raffinaderijen en chemische fabrieken. De buitenmantel van DYNAMIC instrumentatiekabels is oliebestendig volgens EN/IEC 60811-404. 

Deze kwalitatieve instrumentatiekabels worden standaard geleverd met een zwarte of blauwe buitenmantel. Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De standaard geleider doorsneden zijn 0,75 mm² en 1,3 mm². Op aanvraag tevens verkrijgbaar in 0,5 mm², 1,0 mm² en 1,5 mm². In zowel bewapend als onbewapend, per paar of totaal afgeschermd of een combinatie van beiden. 

Om in te spelen op de marktontwikkelingen en klantwensen is onze DYNAMIC instrumentatiekabel verkrijgbaar met een CPR brandclassificatie. Ze zijn standaard voorzien van een Dca brandklasse volgens EN 50575. Alle DYNAMIC instrumentatiekabels zijn voorzien van CE markering.

Kenmerken van onze kwalitatieve instrumentatiekabels

  • 7-Draads geleiders volgens IEC 60228 klasse 2
  • Collectieve aluminium/polyesterfolie afscherming, met daaronder een samengeslagen aarddraad
  • Geschikt voor verlegging boven- en ondergronds
  • Uitstekende brandvertragende eigenschappen
  • Standaard leverbaar met zwarte of blauwe buitenmantel
  • Oliebestendig volgens EN/IEC 60811-404
  • Andere kleuren buitenmantel zijn op aanvraag leverbaar
  • Elk aderpaar heeft een witte ader en een zwarte ader. De zwarte ader wordt oplopend genummerd. Bij meerparige samenstelling is de zwarte ader voorzien van een witte nummer opdruk
1-10 van 64
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-10 van 64
per pagina
Van hoog naar laag sorteren