Nieuws

Prijslijst CPL 2-2015

 

Met ingang van maandag 21 september zal onze prijslijst CPL 2-2015 van toepassing zijn.

 

Wij hebben er voor gekozen om de brutoprijzen van een aantal productgroepen aan te passen naar een voor deze tijd realistischer niveau. Met deze aanpassingen menen wij dat u meer slagkracht heeft bij het aanbieden van deze producten.

 

Het betreft de onderstaande productgroepen, te weten:

 

-           H07V2-K

-           Li-2X(st)CH-J (EMC)

-           YSLYu-JZ

-           YSLCYu-JZ

 

De prijslijst is downloaden van onze (vernieuwde) website of, op aanvraag, in gedrukte versie beschikbaar.

 

Download CPL 2-2015

 

 

Tijdelijke afslag van 4% per 14-09-2015!

In verband met de dalende koperkoers gedurende de afgelopen periode zal met ingang van maandag 14 september een tijdelijke afslag van 4% van kracht zijn op al onze bruto geprijsde producten (prijslijst CPL 1-2015).

De tijdelijke afslag van 4% is niet van toepassing op het segment kabeltoebehoren.

 

Download CPL 1-2015.

Beurs Elektrotechniek 2015

Zoals u van ons gewend bent nemen wij ook dit jaar weer deel aan de beurs Elektrotechniek te Utrecht.

Tijdens deze editie informeren wij u graag omtrent de pakketuitbreidingen die wij de laatste tijd hebben weten te realiseren.

Daarnaast nodigen wij u van harte uit om bij ons van het welbekende “broodje bal” te komen genieten.

Wij zien uit naar uw bezoek aan onze stand !!!!

U kunt ons vinden op standnummer 09.D065.

 

Schrijf uzelf online in voor de beurs.

Inschrijven 

 

3% toeslag op prijslijst komt te vervallen per 13-07-2015!

Naar aanleiding van de dalende koperkoers gedurende de afgelopen periode zal de tijdelijke toeslag van 3% op prijslijst CPL 1-2015 met ingang van maandag 13 juli 2015 komen te vervallen.

Vanaf maandag 13 juli 2015 zal prijslijst CPL 1-2015 op al onze bruto geprijsde producten weer van toepassing zijn.

De prijswijziging is niet van toepassing op het segment kabeltoebehoren.

Download CPL 1-2015.

Cable Partners Tour Coach 2015

Zoals wellicht bekend start zaterdag 4 juli in Utrecht de Tour de France 2015.   Nu weten wij dat er veel liefhebbers zijn die deze Europese fietstocht op de voet volgen en, hoegenaamd, alles kunnen vertellen over de renners die aan deze mooie wedstrijd deelnemen.   Wanneer u graag uw voorspellende geest wilt laten gaan over de rituitslagen en de klassementen dan zouden wij het leuk vinden als u zich aansluit bij ons Tourcoachspel (Dynamic League).   Wij houden het klassement van de deelnemers voor u bij en natuurlijk hebben wij voor de beste 5 klasbakken van het algemeen klassement, mooie en leuke prijzen in het verschiet. De nummers 1 t/m 3 kunnen zelfs met ons naar de "Draai van de Kaai". Een topper van een criterium!

Nr. 5                Sportpakket waarin een sport handdoek en bidon Cable Partners / DYNAMIC

Nr. 4                Cable Partners / Dynamic wielrenoutfit

Nr. 3                2 VIP kaarten voor een van de bekendste na tourse criteria de “Draai van de Kaai”

Nr. 2                3 VIP kaarten voor een van de bekendste na tourse criteria de “Draai van de Kaai”

Nr. 1                4 VIP kaarten voor een van de bekendste na tourse criteria de “Draai van de Kaai”  

Vindt u het leuk om mee te doen? Meldt u aan door een mail te sturen naar: [email protected]   Heeft u vragen over de deelname: Mark zal graag uw vragen beantwoorden.   Wij wensen u vast spannende fietsweken en zien uw aanmelding gaarne tegemoet.  

Cable Partners B.V.

De kabel voor ontruimingsinstallaties met gesproken woord.

Dubbel (EMC) afgeschermde halogeenvrije signaalkabel H(St-DW)HCH-mbzh rood. Afgeschermde halogeenvrije signaalkabel voor brandmeld installaties en ontruimingsinstallaties. EMC afgeschermd door de combinatie van een vertind koperen vlechtwerk en aluminium folie. Uitstekend geschikt voor ontruimingsinstallaties waar gebruik wordt gemaakt van gesproken berichten. De toepassing van DYNAMIC H(St+DW)HCH-mbzh in een ontruimingssysteem bevordert de kwaliteit van deze gesproken berichten. Door de mbzh (moeilijk brandbaar zonder halogeen) halogeenvrije buitenmantel toepasbaar daar waar hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid van mensen en gebouwen. De DYNAMIC H(St-DW)HCH-mbzh wordt door TMCDAS BV uit Heerhugowaard aanbevolen voor toepassingen in ontruimingsinstallaties. TMCDAS BV heeft een compleet pakket aan ontruimingsinstallaties. Men richt zich hierbij volledig op gesproken woord ontruimingsinstallaties. Het is voor TMCDAS BV van groot belang dat de kwaliteit van gesproken berichten altijd gegarandeerd is. De DYNAMIC H(St-DW)HCH-mbzh draagt hieraan bij.

Toeslag 3% met ingang van 13 april 2015

Naar aanleiding van de sterk gestegen grondstoffenprijzen gedurende de afgelopen weken zal er, met ingang van maandag 13 april aanstaande, een toeslag van 3% op op onze prijslijst CPL 1-2015 van toepassing zijn.

Deze toeslag is van toepassing op alle producten behalve het segment kabelmoffen.

H.V. Hellius ZAALKAMPIOEN 2014-2015

Zondag 21-maart 2015 moesten de meiden C hun KAMPIOENSWEDSTRIJD spelen, uit tegen ETC. Ze speelden tegen de nummer zeven, op zich geen bedreiging, maar dit team had wel gewonnen van de nummer 1. Halverwege de eerste helft stond het 0-1 voor Hellius. De verdediging zat goed dicht en later kwamen de wisseltjes langzaam opgang en ontstonden er leuke aanvallen. Julia hield de nul zelfs tot het einde van de eerste helft! De ruststand was 0-9. In de tweede helft stond de verdediging ook weer als een muur. Helaas viel er wel een tegendoelpunt. Helius kreeg twee penalty’s tegen, gelukkig hield Eva deze allebei. Er zijn mooie combinaties in de aanval voorbij gekomen waardoor er is gewonnen met 1-16!!!! En daarmee is Hellius ZAALKAMPIOEN 2014-2015!! Dames van harte gefeliciteerd!!!!!!

Aangepaste norm montagesnoeren NEN-EN-IEC 61439

 H05V2-K / H07V2-K 90°C montagesnoer

Belangrijk te weten

•Per 1 november 2014 is de oude norm IEC 60439 voor laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen niet meer van toepassing

•De nieuwe norm NEN-EN-IEC 61439 is per deze datum van toepassing.

•De nieuwe norm is bedoeld om zoveel mogelijk ontwerpregels en eisen die van toepassing zijn voor schakel- en verdeelinrichtingen voor laagspanning te harmoniseren en te komen tot uniforme eisen en verificatie van schakelinrichtingen.

• Daarnaast is het voorkomen dat het verifiëren van andere normen noodzakelijk is.

•In de norm zijn type tests vervangen door een ontwerpcontrole welke kan worden uitgevoerd op drie verschillende wijzen, te weten:

•testen, meten en toepassing van de ontwerpregels.

De volledige infomatie kunt u hier downloaden.